Mediskont spouští kampaň „Respirátor pro každého“

Jeden z nejvýznamějších dodavatelů zdravotnického materiálu a ochranných pomůcek Mediskont sídlící v Uherském Hradišti spouští tento týden novou kampaň, jako reakci na aktuální dění - Respirátor pro každého. Ochranná pomůcka s normou KN95 by se měla dostat co nejrychleji ke všem, kteří ji potřebují. Heslem této kampaně je - požadovaná kvalita, na správném místě, ve správný čas, dostupná všem.

Současná společenská situace ztěžuje život všem. Společným úsilím se snad brzy podaří vše ustát a vrátit „do normálu“. Mediskont si uvědomuje svou společenskou odpovědnost a chce pomoci výraznou slevou a tím dostat k lidem tolik vyžadované ochranné pomůcky. „Myslíme si, že by bylo vhodné, aby došlo k úplné penetraci populace ochrannými pomůckami, které zabraňují dalšímu šíření a chrání svého nositele. Proto jsme se rozhodli všem, kteří chtějí s tímto moribundusem zatočit, pomoci a nabízíme čtyřvrstvé respirátory. Věřím, že utratit týdně stokoruny za respirátory je v této těžké době složité. Proto jsme se rozhodli velkou část nákladů zadotovat a nabízet tento typ respirátoru za baťovských 9,90. Moc si přejeme, aby toto období skončilo a věříme, že můžeme aspoň takto pomoci,“ dodává tiskový mluvčí společnosti Mediskont, Ing. Jiří Wagner, MBA.

Plánované spuštění této akce je hned první týden v únoru, kdy je očekáván opět další nárůst počtu nakažených. Respirátory se budou prodávat po deseti kusech, celkem tedy za 99 Kč. Společnost by ráda nabídla respirátory i těm, kteří na ně prostě nemají. „Věřím, že by se mohlo podařit snížit procento „rouškařů“ a nahradit je právě respirátory. Jsme připraveni expedovat respirátory okamžitě kdekoli po celé ČR. Budeme dbát, aby zboží dorazilo téměř okamžitě. K čemuž mohou dopomoci i naši partneři, kteří se do celé naší akce - Respirátor pro každého - s námi zapojí,“ dodává Wagner.

„Určitě se najde mnoho lidí, kteří vymění roušku za efektivní ochranu svou i svého okolí. Naším společným cílem by mělo být co nejrychleji minimalizovat šíření viru a co nejrychlejší návrat dětí do škol, na sportoviště a dospělé k normální, neomezované práci a zábavě,“ vyslovuje nahlas svá přání Wagner.

Mediskont bude své respirátory nabízet primárně přes své e-shopové stránky www.mediskont.cz. Dále je možné respirátory objednat i telefonicky, či e-mailem a dokonce vyzvednou na pobočce v Uherském Hradišti. „Chceme být lidem co nejblíže. Chceme konečně začít normálně fungovat. Pevně věříme, s celým kolektivem našich zaměstnanců a partnerů, že toto může být další krok k tomuto návratu,“ uzavírá informace k celé kampani - Respirátor pro každého - Wagner. Více informací ke kampani i samotnému respirátoru můžete najít na www.mediskont.cz.

O společnosti Mediskont

Mediskont je distributor zdravotnického materiálu a jednorázových ochranných pomůcek na území České a Slovenské republiky. Společnost vznikla na základě mnohaletých zkušeností v obchodě, a proto svým zákazníkům dokážeme nabídnout kompletní servis na míru. Profesionální přístup je pro nás již zavedeným standardem.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shopteťák.cz

Žádné slevové akce a novinky Vám již neuniknou!

Odebírejte náš newsletter a mějte přehled o všech našich výhodných nabídkách.

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním zásad osobních údajů.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.