Společnost MediCredit se stala zdravotním poskytovatelem

Uherské Hradistě - 21.6.2021

Společnost MediCredit a.s. a celý její kolektiv v době pandemie ukázal schopnost reagovat na nečekané události a rychle vyřešit výpadky jak v zásobování, tak i v logistice zdravotnických pomůcek. Abychom mohli být ještě více nápomocni, a to nejenom v době pandemie, vedení společnosti se rozhodlo požádat o souhlas k poskytování zdravotnických služeb a nabídnout své provozní kapacity a lidské zdroje tam, kde je to zrovna potřeba.

Dne 21.4.2021 v souladu s rozhodnutím o udělení oprávnění k poskytování zdravotních služeb, společnost MediCredit, a.s. získala od Krajského úřadu ve Zlínském kraji oprávnění k poskytování zdravotních služeb. Tímto se společnost stala zdravotnickým zařízením a splňuje všechny podmínky stanovené zákonem č. 372/2011 Sb. o zdravotních službách.

Tímto krokem vedení společnosti důsledně pokračuje v rozvoji a směřuje k naplnění schválené strategie pro rok 2021.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shopteťák.cz

Žádné slevové akce a novinky Vám již neuniknou!

Odebírejte náš newsletter a mějte přehled o všech našich výhodných nabídkách.

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním zásad osobních údajů.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.